Spændingen ved
at samarbejde
på en touchskærm

Vores touchskærme indbyder til samarbejde
Det perfekte match for uddannelse og erhverv

Kontakt os

CTOUCH´s mission

Hos CTOUCH vil vi gerne øge interaktiviteten, produktiviteten og engagementet under møder og i klasseværelser. Spekulerer du på hvordan? Ved at åbne op for de uendelige muligheder på touchskærmen! Vi forstår fuldt ud det transformative potentiale af touch oplevelsen. Til undervisning. Til erhvervs møder. Til inspiration. Til vidensdeling. Virkelig, til alt! Vi ved, at vi ikke er den eneste virksomhed der tilbyder touchskærme. Men vi er bestemt den mest funky :-)

Opnå et fantastisk resultat med ctouch ved din side

Hvorfor er vores touchskærme fantastiske?

Vores touchskærme er super brugervenlige og simulerer en naturlig håndskrift. Alle vores skærme giver dig enestående JBL® Surround sound. Vi står sammen med progressive partnere såsom Microsoft og Kickle for at kunne tilbyde dig de bedste løsninger.

Se vores touchskærme

Vores bæredygtige
mission

Bedre materialer

Vi ønsker at reducere brug af materialer og genanvende for at genvinde (sparsomme) råvarer.

Mindre skadelig

Vi minimerer mængden af farlige stoffer

CO2 Reduktion

Vi sigter efter et produkt livscyklus med en lav CO2 påvirkning.

Energibesparelse

Vi udvikler energibesparende touchskærme der med tiden sparer dig penge.

CTOUCH Canvas er en fleksibel touchskærm

Den kan opgraderes over tid med vores collaboration løsninger CTOUCH BRIX. Er du klar til at bruge Microsoft Teams eller Zoom Rooms i dit mødelokale? Så skal du blot installere CTOUCH Canvas med et BRIX-modul, og så er du klar til dit møde. Med CTOUCH Canvas er din virksomhed forberedt til fremtidens arbejdsplads!

Læs mere

BRIX, en bundsolid løsning

Vi tog missionen om materialebrug i praksis med BRIX. Det er en modulær løsning som bruger touchskærmen som en basis platform, som kan opgraderes med moduler. Whiteboarding og nem skærmdeling passer måske allerede med dine behov. Ændrer dine behov sig? Opgrader med det passende modul uden at udskifte touchskærmen.

Mød vores BRIX familie

Vores produkt livscyklus i et Cirkularitets Pas

Sammen med det teknologiske (TU/e) universitet i Eindhoven har vi smøget ærmerne op. Vi har gennemført undersøgelser om CO2 belastning på producering og på brug af touchskærme. På vores rejse mod at fremstille en mere bæredygtig touchskærm vil vi forblive transparente. Så, vi har vores pas med os: CTOUCH CIRKULARITETS PAS

Læs mere om vores produkt rejse

Fremragende lyd

Blæs dit publikum væk med de integrerede 80 W JBL®-højttalere. Nå nemt ud til den bagerste del af lokalet med den kraftfulde Live-stage (virtuel) Surround sound. Usammenligneligt med noget andet du har oplevet før!

Vi kan ikke klare det alene

Men hvem kan? Vi kan i hvert fald ikke! Vi tror på samarbejde med dygtige distributører og forhandlere. De bedst trænede og mest motiverede hold er lige her til at hjælpe dig med service og support. Simpel win-win for alle parter!

Få et tilbud eller en gratis demo

Kom i kontakt med John, han ved næsten alt. I det mindste om touchskærme :)

Kontakt os

Make your meetings and lessons come alive!

Android 8 Technology | Wireless Screen Sharing | 55"-86" UHD
CTOUCH Riva

Beware! It’s love at first touch!

NO-OS Secure System | Ultra-fine InGlass™ writing | 55"-86" UHD
CTOUCH Canvas