Background Image Essentials min 1

All you need is touch

Content delen binnen enkele seconden. Draadloos en veilig. Haal het maximale uit jouw presentatie met de oneindige whiteboard functie en de annotatietool. Loop naar het scherm en laat je team’s ideeën de vrije loop. De CTOUCH BRIX Essentials laat jou slimmer samenwerken. En het is nog leuk ook!

Delen met Voila? Makkelijk gezegd én gedaan!

App of web-based. Content delen is nu ontzettend eenvoudig met Voila. Deel documenten op het grote touchscreen met elk apparaat. Jouw presentatie draait binnen enkele seconden, zonder het installeren van software. En hoe zit het met beveiliging? Je hoeft alleen een acht-cijferige code in te voeren en Voila! Je bent verbonden! Veilig. Betrouwbaar. Productief.

KF_8206_def_WEB

BRIX: bouwstenen voor de toekomst

Hallo Mr. en Mevr. Klaar-voor-de-Toekomst! Onze Riva en Canvas touchscreens hebben een modulair design. Dat betekent dat je deze schermen kunt voorzien van slimme samenwerkingsoplossingen, zoals de Essentials, de Pro of de For Teams. Onze BRIX-familie! En wat doe je als je behoeften veranderen? Weer een nieuw scherm aanschaffen? Nee hoor. Niet nodig met CTOUCH. Je kunt jouw huidige scherm upgraden met een BRIX module of licentie. Toekomstbestendig? Jazeker!

Brix with Logos Essentials Mellow Yellow 1 min

Schrijven en annoteren met jouw eigen touch

Schrijf, markeer en maak aantekeningen op het touchscreen, samen met jouw collega's. En het mooie is: je zit nooit zonder schrijfruimte. Je kunt al je ideeën kwijt met ons intuïtieve en oneindig te gebruiken whiteboard.

Annoteren

Laat geen spoor achter

Er is niets vervelender dan het betreden van een rommelige vergaderzaal met een volgekalkt whiteboard. Dat, en koude koffie natuurlijk. Met de BRIX Essentials oplossing in je touchscreen laat je nooit meer sporen achter op het whiteboard. Klaar met vergaderen? Tikop het 'exit'-icoontje op het scherm en *poef*, de content is verdwenen. Zo houd je al je briljante ideeën voor jezelf. Klaar voor de volgende vergadering!

Exit meeting

Maak het, selecteer het, mail het!

Heb je ooit een foto moeten maken van je aantekeningen op een whiteboard? En dan die foto van je telefoon naar je e-mail moeten sturen? Zeker weten! Maar waarom zou je al die moeite doen als je gewoon je prachtige schetsen en aantekeningen van het touchscreen rechtstreeks naar je inbox kunt sturen? Digitaal. En veilig! De BRIX Essentials maakt het delen van content supergemakkelijk.

Share content

Boek je demo bij Frank, hij weet alles! Over onze producten, tenminste :)

Conversieblok
 • Whiteboard

  Slim
  whiteboard

  Maak aantekeningen
  waar je maar wilt

 • Wireless Display Icon

  Draadloos
  delen

  Via PC, Mac, met
  of zonder app

 • Email icon

  Save &
  Send

  Via Email
  of USB

 • Happy customer

  Gebruiks-
  vriendelijk

  Makkelijke
  interface