26 feb 2020
Nieuws 26-02-2020

Onze nieuwe HR adviseur is al flink op dreef met het uitbreiden van het CTOUCH team

Niet te geloven! Binnen twee jaar tijd van 16 naar 52 medewerkers. En we groeien nog verder. Onze nieuwe HR Adviseur Renée de Bruijn zet zich hier met liefde voor in.

Maak kennis met Renée de Bruijn

HR Adviseur, Renée de Bruijn, maakt sinds januari 2020 deel uit van ons team. Net als CTOUCH, wordt duurzaamheid ook volledig omarmt door Renée aangezien ze voorheen werkte als HR medewerker bij Lightyear. Dit is een start-up waar wordt gewerkt aan een geheel efficiënte elektrische auto die rijdt op zonne-energie. Dus ze voelt zich al aardig thuis in het wereldje van innovatieve technologieën. Met een Master Psychologie op zak heeft Renée altijd al een oogje gehad op de dynamiek in organisaties. Met het toepassen van haar mensenkennis is Renée's ultieme doel om mensen en organisaties te laten excelleren.

Nadat we onze nieuwe HR adviseur met open armen verwelkomden beet Renée zich meteen vast in diverse HR projecten. Je hebt vast al onze nieuwe vacatures, zoals Proposition Manager, Country Manager UK en andere beschikbare functies voorbij zien komen. Met Renée aan onze zijde tillen we interactief samenwerken naar een heel nieuw niveau in onze eigen moderne werkplek.

Behalve dat Renée een passie heeft voor de talentontwikkeling van haar collega's, is ze zelf momenteel ook haar eigen renovatie skills aan het ontwikkelen. Zij en haar man zijn net verhuisd naar hun nieuwe stulpje in Nuenen. Naast dat ze druk bezig zijn met het renoveren van hun nieuwe huis, spendeert Renée nog regelmatig haar tijd op het hockeyveld. En met de zomer op komst kan ze ook niet wachten om weer te mogen zeilen.

CTOUCH staat erom bekend veel aanpakkers in het team te hebben. We zijn dan ook ontzettend blij met deze nieuwe aanpakker. Welkom Renée! Dus mocht je interesse hebben in onze vacatures, dan weet je bij wie je aan kunt kloppen.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Wil je ons laatste nieuws en updates ontvangen?

Nee dank je