Niels Leibbrandt
Nieuws 31-08-2020

Onze nieuwe Product Marketing Specialist ‘valt met de neus in de boter’

Wie had vorig jaar nog kunnen bedenken dat zovelen van ons gedwongen zouden worden om zo massaal op afstand te werken? De missie van CTOUCH is om effectieve samenwerking te bevorderen. Nu meer dan ooit is dat het streven waar Niels zich sterk voor maakt.

Maak kennis met Niels Leibbrandt

'Met de neus in de boter' is wat onze nieuwe Product Marketing Specialist denkt over zijn eerste project, de marktintroductie van de gloednieuwe Canvas touchscreen. Niels maakt sinds de zomer van 2020 deel uit van het CTOUCH-team. Techniek, innovatie en de slimme marketing ervan zijn Niels' grote passie. De afgelopen 10 jaar heeft hij zich als medeoprichter ingezet bij ‘Tech to Market’, een boutique agency in Eindhoven dat marketingdiensten levert aan B2B organisaties. Hierbij was vaak de vraag hoe bedrijven nieuwe marketingontwikkelingen kunnen inzetten en hoe ze deze digitale werkwijzen meteen kunnen borgen.

Niels beschouwt zichzelf als een ‘full-stack’ product marketeer. Met een leerschool als Commercieel Technisch Ingenieur heeft hij de eerste 10 jaar werkervaring opgedaan in Product Management bij Philips en Sony. Daarna is hij overgestapt naar de bureauzijde waar hij bij Tech to Market gewerkt heeft aan digitale marketingprojecten.

Algemene marktgroei, ‘een grotere taart maken’, vindt Niels het ultieme bewijs van succes. Daarbij stapsgewijs bouwen aan kwaliteit is de weg naar duurzame groei. De groeiambities van CTOUCH Europe en het ondernemende team dat er werkt waren voor Niels meteen een duidelijke match bij het maken van zijn keuze voor het bedrijf als werkgever.

Nadat we onze nieuwe Product Marketing Specialist met open armen hebben ontvangen, heeft CTOUCH de groeiambitie verder doorgezet. Misschien heb je onze nieuwe vacatures al voorbij zien komen, zoals die van Business Development Manager Corporate Solutions.

CTOUCH staat erom bekend veel aanpakkers in het team te hebben. We zijn dan ook ontzettend blij met deze nieuwe aanpakker. Welkom Niels!

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Wil je ons laatste nieuws en updates ontvangen?

Nee dank je