NPEX-ctouch-
Investors 06-11-2016

CTOUCH GEEFT 7%-OBLIGATIELENING UIT VIA MKB-BEURS NPEX

Als hoofdrolspeler in de markt van groot formaat touch displays voor onder meer het onderwijs en de zakelijke markt, geeft CTOUCH met ingang van vandaag via NPEX, de MKB-Beurs van Nederland, obligaties uit voor een bedrag van afgerond €2,5 miljoen.

De obligaties van €1000 per stuk hebben een looptijd van 5 jaar met een jaarlijkse rente op de obligatie van 7%. Beleggers kunnen tot en met 18 november (17.00 uur) inschrijven op de CTOUCH-obligaties.

Voor CTOUCH, die al een sterke marktpositie heeft met de groot formaat touch displays in Nederland en Groot-Brittannië, betekent de toekomstige versterking van het kapitaal een kans om versneld verder te internationaliseren, technologie en innovatie van de producten stevig te verbeteren en de banden met een aantal toppartners te versterken waardoor de onderneming de concurrentie ver voor kan blijven en fors kan groeien.

“De uitgifte van obligaties via NPEX zien we als een mooie manier om iedereen mee te laten participeren in de groei die wij doormaken. Het huidige Europese marktdeel in Europa in 2016 is circa 10%.” aldus cfo Bernard Gosselink.

Update emissie CTOUCH


NPEX de MKB-Beurs

Waar ondernemers en investeerders elkaar vinden

Beleggers kunnen rechtstreeks investeren in het MKB en het MKB kan geld ophalen door het uitgeven van aandelen of obligaties. Hierdoor kunnen MKB-ondernemingen weer groeien en nieuwe activiteiten ontwikkelen, ook als hun bank niet thuis geeft. Beleggers zijn op zoek naar rendement en krijgen de mogelijkheid te beleggen in ondernemingen en ondernemers waar ze voorheen geen toegang toe hadden.

npex-cabfab-avatar

Direct inschrijven

Downloads

Persbericht 23 september 2016

Interview met Remmelt van der Woude (cto) en Bernard Gosselink (cfo)

Prospectus CTOUCH Holding BV

Smart investment, beleggen in interactief samenwerken

Beeldmateriaal persbericht

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Wil je ons laatste nieuws en updates ontvangen?

Nee dank je