Ingrid van de Poll

In gesprek met: Ingrid van de Poll

Waarom heb je voor een job bij CTOUCH gekozen?

Toen ik de Kerst-video zag van 2019 (de ‘winter holiday greetings from CTOUCH’) was ik direct verkocht. In mijn kennismaking met Kim en Anouk vertelden zij mij over de sfeer, de collega’s, de organisatiedoelen en de werkzaamheden en heb toen meteen volmondig ja gezegd. Ik zou in principe voor slechts vier maanden aan de slag gaan, maar heb het zo goed naar mijn zin hier dat ik die plannen gewijzigd heb en er graag nog heel wat jaren aan vastplak (en die kans heb ik gelukkig ook gekregen). 😊


Hoe ziet jouw doorsnee dag eruit?

Heel wisselend. Er staan iedere dag een of meerdere overleggen gepland, met een collega of sollicitant of extern adviseur. Vanwege corona-tijd vinden veel van die overleggen plaats via Teams, en dat gaat prima. Daarnaast maak ik natuurlijk iedere dag wel even een praatje met een collega en die gesprekken kunnen echt over van alles gaan. Soms leidt het tot een hoop lol, soms leidt het tot een serieus punt op onze HR-agenda en ontwikkelen we in navolging daarvan nieuwe instrumenten of beleid. En verder ben ik o.a. bezig met werving & selectie, werkgeluk en ontwikkeling van medewerkers, begeleiding bij ziekteverzuim en soms ook het afscheid nemen van collega’s. Een hele veelzijdige functie dus!


Is de job zoals je dacht dat hij was voordat je in dienst ging?


Ja. Er werd in mijn kennismakingsgesprek een reëel beeld geschetst. Heel fijn, want daardoor wist ik wat ik kon verwachten en waar ik ‘ja’ tegen zou zeggen.


Welk team heeft de mooiste werkplek en waarom?

De commerciële binnendienst zit bij de entree, leuk omdat je dan alle gasten van CTOUCH ontvangt. Team marketing heeft een mooie, meterslange houten tafel waaraan zij werken. Team P&I zit letterlijk in het hart van de organisatie, tussen de blauwe touwen, en die kleur symboliseert o.a. vertrouwen, loyaliteit, wijsheid en intelligentie. De heren directie hebben een mooi uitzicht op het zgn. Gloeilamp plantsoen en het Klokgebouw. Finance en HR, mijn directe collega’s dus, zorgen voor veel inspiratie en gezelligheid en dat maakt de werkplek echt heel fijn! Onze Kitchen Queen heeft onze prachtige kantine en een volledig ingerichte keuken tot haar beschikking. Onze trainer beschikt over mooie ruimtes waarin hij de beste trainingen kan verzorgen. Ons magazijn heeft gewoon daglicht en is voorzien van alle moderne hulpmiddelen. De collega’s van Customer Care hebben van ongeveer alle schermen een exemplaar staan zodat zij de klant direct en optimaal kunnen helpen. De service engineers rijden rond in hele gave bestickerde bussen. Oh, en heb ik ons eigen balkon al genoemd? Oftewel: onmogelijke vraag want ik kan niet kiezen!


Wat is de grootste fout die een sollicitant kan maken? Je mag er meerdere noemen.


Dit is mijn spiekbriefje:

  • Niet eerlijk zijn. Het heeft geen zin om ons en/of jezelf voor de gek te houden.
  • Geen pijnpunten/zwaktes benoemen. Iedereen heeft ze! De vraag is hoe jij ermee omgaat.
  • Je toegevoegde waarde niet benoemen. Benoem het; we kunnen dat namelijk niet altijd aan je gezicht aflezen. (1 of 2 keer benoemen is genoeg overigens 😉).

Hieronder vind je de kernwaardes van CTOUCH, welke spreekt je het meeste aan en leg eens uit hoe jij deze toepast in jouw functie.

Ze spreken me allemaal aan en ik pas ze alle vier dagelijks toe. Maar als ik nu moet kiezen, dan kies ik voor ‘We are proud’. Deze valt op veel manieren uit te leggen. Collega’s zijn trots op onze beeldschermen en oplossingen, op wat zij alleen of wij met z’n allen voor elkaar krijgen, op individuen; nou ja, op heel veel zaken! Ik vind het echt opvallend hoe hoog de gepaste trots is. Collega’s kunnen elkaar zelfs in het zonnetje zetten als zij vinden dat diegene buitengewoon werk geleverd heeft, hoe leuk is dat?!


Welke tips heb je voor iemand die dit soort werk wil doen?


Kies de organisatie die bij je past, and go for it! En boven alles: geniet van wat je doet!


We
work
smarter.

We zoeken altijd naar betere manieren om samen te werken. Met als doel mooie resultaten boeken

We
are
proud.

Iedere dag werken we met een drive, enthousiasme en optimisme

We
are
personal.

De mensen waar we mee samenwerken zijn onmisbaar. We doen graag dat stapje extra voor een glimlach en maken het verschil.


We
own it.

We doen er alles aan om alles op een juiste manier aan te pakken. En met succes. We helpen elkaar en iedereen die belangrijk voor ons is.