CTOUCH Heartbeat webbanner 2560x821px

Ons abonnement
voor zorgeloos lesgeven

Een levenslange garantie op veilig
en ondersteund touchscreen gebruik.
That Friday Feeling.

Zijn jouw apparaten klaar voor 2028?

Wij hebben het Heartbeat programma bedacht om jou en je apparaten veilig en operationeel te houden. Niet voor 2 jaar, maar voor de totale levensduur van jouw digibord. Heartbeat bevat 5 pilaren, allemaal ontwikkeld om jouw touchscreengebruik vloeiend en plezierig te maken.

4 Make your own rules

IT management

Beheer je touchscreens op afstand met gemak. Allemaal. Tegelijk.

Veiligheid by design

Een levensduur aan updates houden jouw digibord tiptop in orde.

Functionaliteit

Jouw persoonlijke device zal altijd ondersteund zijn, ongeacht de OS versie.

Training

Geen idee hoe je het scherm moet gebruiken? Maakt niet uit, want wij wel en leren het jou.

Sustainability

We zijn op een duurzaamheidsmissie dus we hergebruiken alles wat we kunnen.

Richt je op de belangrijke dingen. Wij doen de rest

Heartbeat leden krijgen toegang tot zowel CTOUCH Sphere als Radix Viso MDM om al hun CTOUCH touchscreens op afstand te beheren. Waarom is IT-beheer zo belangrijk? Dat kunnen we je vertellen, maar we laten het liever zien! Geniet van de video hiernaast.

HB thumb

Bespaar tijd met CTOUCH Sphere

Jouw bedrijf of school is gevestigd op meerdere locaties en hebben allen meerdere touchscreens hangen - hoe beheer je die allemaal? Simpel! Heartbeat bevat CTOUCH Sphere en Radix Viso MDM om alle digiborden in jouw netwerk te beheren, op afstand en met gemak.

Wil je weten hoe CTOUCH Sphere werkt? Bekijk de video hier links!

Mockup sphere LARGE

Updates voor de hele levensduur

Up-to-date blijven is tegenwoordig een uitdaging voor ons allemaal. Hoe ouder een apparaat wordt, hoe zeldzamer security updates zijn. Dit kan jouw organisatie meerdere risico's opleveren aangezien cybercriminelen steeds beter worden.

Natuurlijk kun je de Android module uitschakelen en alle poorten blokkeren. Maar wil je zoveel functionaliteit van jouw touchscreen inleveren?

Met Heartbeat wordt het missen van essentiële updates onmogelijk. Wij garanderen een levensduur aan firmware updates en security patches om alles veilig en snel te laten lopen. Zo kun je blijven werken met alle functionaliteit, voor veel langer dan je van een digibord gewend bent.

Wij zorgen er voor dat je verbonden blijft

Jouw mooie, nieuwe touchscreen kan gekoppeld worden aan praktisch elk apparaat, direct uit de doos. Maar wat gebeurt er na 3 of zelfs 5 jaar? Dan zijn er immers nieuwe Android, Windows en iOS versies beschikbaar. Dit wordt een zorg uit het verleden in Heartbeat. Is er een nieuwe OS versie op de markt? Dan zorgen wij ervoor dat die ondersteund is.

Security

Haal alles uit je touchscreen. Wij laten zien hoe

(Nieuwe) collega's die niet weten hoe het scherm werkt? Het laatste wat je wilt is dat deze niet of nauwelijks gebruikt wordt. Bespaar je de tijd om alles over jouw digibord te leren. Doe juist mee aan onze maandelijkse online trainingen of jaarlijkse focus sessies. Uiteraard hebben we ook dit in het Heartbeat programma zitten.

Image 7

Vervanging met Heartbeat

Het oude model kunnen we niet zomaar aan de straat zetten, toch?

Jilbert ebrahimi b0p818k8 Ok8 unsplash

Wij nemen onze verantwoordelijkheid serieus

Heartbeat heeft heel veel voordelen om de levensduur van een touchscreen aanzienlijk te verlengen. Echter komt er toch een tijd wanneer deze vervangen moet worden. Wij nemen oudere modellen in en zetten ze in voor een nieuw leven. Deze kunnen namelijk nog steeds goed van pas komen op een andere locatie, of markt. Zo hebben wij een aandeel in het verminderen van elektronisch afval. Onze ambitie: circulariteit!

Sustainability

Twee verschillende programma's

Wij bieden twee opties: Heartbeat Fit en Heartbeat Safe. Heartbeat Fit is het basis - en gratis - pakket waarvoor iedereen die een CTOUCH Riva en/of CTOUCH Neo bezit zich kan registreren. Heartbeat Safe is een uitgebreid pakket functies, gebaseerd op een maandelijks abonnement en is nu beschikbaar voor CTOUCH Riva en CTOUCH Neo gebruikers.

Abonnementen

Abonnement

Heartbeat
Fit

Functionalitiy magenta256x256 line10px Touch gesture256x256 line10px Support line grey256x256 line10px Security line grey magenta256x256 line10px App management line grey256x256 line10px Sustainability line grey256x256 line10px

Features

 • Voor CTOUCH Riva en CTOUCH Neo displays
 • CTOUCH Sphere Entry
 • Security by design
 • Radix Viso MDM (enkel Riva)
 • Firmware updates
 • Wij planten een boom per activatie

Abonnement

Heartbeat
Safe

Functionalitiy magenta256x256 line10px Touch gesture line magenta256x256 line10px Support line magenta256x256 line10px Security line magenta256x256 line10px App management line magenta256x256 line10px Sustainability line magenta256x256 line10px

Features

 • Voor CTOUCH Riva en CTOUCH Neo displays
 • CTOUCH Sphere Advanced
 • Security by design
 • Radix Viso MDM (Riva)
 • Firmware updates
 • Wij planten een boom per activatie
 • Levenslang security updates
 • Premium support
 • Upgrades zoals Android module
 • Next life

Abonnement

Optionele
add-ons

Functionalitiy256x256 line10px Touch gesture256x256 line10px Support line magenta256x256 line10px Security line magenta256x256 line10px App management line grey256x256 line10px Sustainability line magenta256x256 line10px

Features

 • Trainingen
 • Multi-Factor Authentication
 • Remote maintenance
 • Functionaliteiten updates / vervanging