CTOUCH adv sustainable web3200x802 V200116

Putting logic
in ecological

We zijn op een missie om de CO2-uitstoot
van onze oplossingen te verminderen.

Meer dan duurzaamheid

De opwarming van de aarde is een feit en er is geen tijd te verliezen. Dus we zijn op een missie om de CO2-uitstoot van onze producten te minimaliseren. Dit doen we niet alleen door in te zoomen op de levenscyclus van onze producten. Duurzaamheid gaat verder dan dat. De ecologische voetafdruk en de circulariteit van consumentenelektronica moet hoog op de agenda komen bij de pioniers in de AV-industrie. Wij nemen alvast het voortouw om de opwarming van de aarde bij de lurven te pakken.

KF 7209 def WEB

Onze woorden in
daden omzetten

Betere materialen

We willen het materiaalgebruik verminderen en recyclen om (schaarse) grondstoffen terug te winnen.

Minder schadelijk

We minimaliseren de hoeveelheid gevaarlijke stoffen.

CO2-reductie

We streven naar een productlevenscyclus met een lage CO2-uitstoot.

Energiebesparing

We ontwikkelen energiezuinige touchscreens die je uiteindelijk een hoop geld besparen.

Hoe kunnen we onze ecologische voetafdruk verkleinen?

Met onze BRIX familie en ons materialenpaspoort. Een win-win voor het milieu en de moderne werkomgevingen en klaslokalen.

Windmills

BRIX, een modulaire oplossing

We hebben de missie materiaalhergebruik in de praktijk gebracht met BRIX. Dit is een familie van modulaire oplossingen waarbij het touchscreen als basisplatform wordt gebruikt. Via modules kan worden opgewaardeerd. Whiteboarding en het eenvoudig delen van je scherm passen misschien al bij jouw samenwerkingsbehoeften. Veranderen jouw behoeften? Upgrade met jouw matchende module en transformeer je vergaderruimte futuristische huddle of klaslokaal. Zonder dat je jouw hele touchscreen hoeft te vervangen.

Edited Back 12

Klaar om aan boord te gaan met ons materialenpaspoort

Samen met de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e) hebben we de handen uit de mouwen gestoken. We hebben onderzoek gedaan naar de CO2-uitstoot van de productie en het gebruik van touchscreens. We blijven transparant op weg naar duurzamere touchscreens. Dus we hebben ons paspoort bij ons: het CTOUCH materialenpaspoort.

Circularity Passport compressed

AV News Awards & InAVation Awards 2020

Terwijl de duurzaamheidstrein in volle gang is, zijn we niet onopgemerkt gebleven. We zijn onwijs trots dat we genomineerd zijn voor de InAVation Business Awards 2020 in de categorie "The Sustainability Award'. En we hebben de AV News Editors Choice Award gewonnen met onze modulaire, duurzame en toekomstbestendige BRIX oplossingen. Klik op de logo's voor meer info: