Planning-software2
Cases

Projectinrichter gebruikt planningssoftware met CTOUCH

Ad Borrenbergs is een gerenommeerd projectinrichter in de Kempen. De collectie is in de loop der jaren uitgebreid. Naast gordijnen en tapijten worden bijvoorbeeld duurzame, recyclebare kunststof vloeren, gietvloeren, lederen vloeren en diverse zonweringen geleverd. Het bedrijf is actief in veel verschillende branches en bedienen uiteenlopende doelgroepen. Het inrichten van zakelijke panden, overheidsgebouwen, zorginstellingen en culturele gebouwen zijn onderdeel van hun kernactiviteit.

Het bedrijf groeit enorm en daarom is een professionele planning van essentieel belang. Er is gekozen voor een interactief planbord en deze is gerealiseerd door CTOUCH in samenwerking met Touchplanner.

Joris Damen / Ad Borrenbergs:

“CTOUCH in combinatie met Touchplanner software van Facta Vision is ideaal om tijdens een planningsoverleg snel werken om te zetten en bij te plannen. Veranderingen en de consequenties daarvan zijn snel zichtbaar voor iedereen. Onze eigen collegae die transport voor onze projecten verzorgen, zijn er ook erg blij mee, zij hebben meteen overzicht wat er allemaal gebeuren moet.”

Over Facta Vision & Touchplanner software:

Plannen is vooruitzien, zicht krijgen op wat ons in de toekomst te doen staat, zodat wij vaart kunnen brengen in onze dagelijkse werkzaamheden. De planborden kunnen de informatie zeer overzichtelijk weergeven. Planning schept overzicht. Brengt orde in chaos, maakt complexe – al dan niet geautomatiseerde gegevensstromen – inzichtelijk. Brengt rust in de organisatie en heeft direct invloed op prestaties en rendement.

Al ruim 35 jaar is Facta Vision, Klaas Verboom, actief op dit terrein. In de beginjaren vooral op het terrein van de analoge planborden die door kennis en ervaring in de markt werden gezet. Op basis van heldere argumenten werd het juiste advies verstrekt.

Vandaag de dag is het assortiment uitgebreid met een tweetal digitale pakketten. De markt vroeg naar een eenvoudige digitale toepassing. Facta Vision heeft het analoge planbord 1 op 1 overgezet naar digitaal gebruik en weergave. Een standalone oplossing.

Analoog wordt digitaal. Om zo dicht mogelijk bij het “oude” gebruik van het planbord te blijven staan, zijn wij uitgegaan van de Touchbox technologie. Het kunnen plannen met je wijsvinger op een scherm.

Dit plannen vindt dan ook plaats op een touchscreen. Om een juist assortiment te kunnen aanbieden is Facta Vision een samenwerking aangegaan met CTOUCH.

Klaas Verboom: “CTOUCH is een bedrijf dat investeert in nieuwe technologieën, de hoogste kwaliteit biedt op producten, onderdelen en service. Bij CTOUCH wordt iedere presentatie en iedere touch ervaring een succes.”

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Wil je ons laatste nieuws en updates ontvangen?

Nee dank je
Get in touch

Contact