CTOUCH heading banner xmas2022 v3

BALLEMACHTIG!

Bijna Kerstmis!
Jouw geschenk draagt bij
aan een betere wereld

Een betere wereld

De missie van CTOUCH is ook komend jaar, om uit te blinken en te innoveren op het gebied van klantbeleving, toekomstbestendigheid, veiligheid en duurzaamheid. Dit laatste is dan ook de reden waarom we hebben besloten om een “kerstgeschenk” te kiezen dat bijdraagt aan een betere wereld voor ons allemaal.

Dennis wit xmas elf hat

Doneer aan een goed doel

Jij bepaalt aan wie CTOUCH een donatie (t.w.v. €25,-) schenkt. Kies, vóór 11 januari 2023, het goede doel dat jou het meeste aanspreekt, wij doen de rest. Dit cadeau is niet alleen duurzaam maar ook nog eens een prachtige afsluiting van het jaar. 😊 We hebben maar liefst vier internationale goede doelen geselecteerd die ieder aansluiten bij onze thema's in de CTOUCH Circle.

Ctouch xmas2022 circle v4 copy

De 4 goede doelen

Duurzaamheid

"Walk the walk on climate change". Onze missie is om de meest duurzame fabrikant van touchscreens in Europa te worden. Het Wereld Natuur Fonds is een wereldwijd opererende organisatie voor de bescherming van de natuur en werkt vanuit de gedachte: “Als we samen goed zorgen voor de natuur, zorgt de natuur goed voor ons. 🌱

WWF and sustainability copy 2

Toekomstbestendig

Samen verbinden: nu en in de toekomst. CTOUCH vindt dat elk kind recht heeft op een veilige en gezonde omgeving waarin het kan dromen, leren en het beste uit zichzelf kan halen. De kinderrechtenorganisatie Unicef wil ieder kind de kans geven om gezond op te groeien, zich te kunnen ontwikkelen en het beste uit het leven te halen; ongeacht hun afkomst.

Unicef and futureproof copy 2

Veiligheid

Amnesty International streeft naar de vrijlating van mensen die vastzitten om wat ze geloven of om wie ze zijn, naar afschaffing van de doodstraf, marteling, discriminatie en onderdrukkende wetten. CTOUCH wil dat jij je veilig voelt. Niet alleen in de manier waarop we zaken doen en met gegevens omgaan maar ook in de manier waarop je veiligheid kan borgen met onze producten.

Amnesty and safe and secure copy

Klantbeleving

Interactie met de magie van "touch". Wij geloven dat onze oplossingen jonge mensen kunnen helpen efficiënter en productiever te werken om hun doelen te bereiken. Edukans werkt in ontwikkelingslanden aan het best mogelijke onderwijs voor kinderen en jongeren. Onderwijs op veilige scholen met goede docenten en vakopleidingen met zicht op werk.

Edukans en Customer engagement copy
En dan nu de belangrijkste taak:

Welke organisatie ontvangt jouw donatie?