Android 10 Module 108

Maak je touchscreen klaar voor de toekomst met de Android 10 module

Je wilt dat jouw touchscreen altijd up-to-date is en over de nieuwste functies beschikt, toch? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Android 10 is het nieuwste besturingssysteem voor jouw touchscreen en deze module brengt alle voordelen die Android 10 te bieden heeft op het gebied van functionaliteit en veiligheid. Op zoek naar gebruiksgemak en de hoogste veiligheidsnormen? Zoek niet verder! De Android 10 module is exclusief verkrijgbaar voor abonnees van Heartbeat Safe. Wil je hier meer over weten? Contacteer ons hieronder.

Een schat aan gebruiksvriendelijke functies

Whiteboarden is nog nooit zo goed geweest dankzij onze gloednieuwe annotatietool. Start de verbeterde zwevende balk boven elke applicatie die je gebruikt en begin direct met tekenen en schrijven. Deze zwevende balk is nu ook overzichtelijker en verschijnt precies waar je op het scherm drukt, zodat die altijd is waar je hem nodig hebt.

Android 10 UI

Multi-user, multi-fun

Een andere toevoeging die Android 10 brengt is de multi-user functionaliteit. Log in op jouw eigen account en krijg direct toegang tot jouw instellingen en bestanden, terwijl de volgende gebruiker die inlogt niets kan zien van het werk en materiaal dat je hebt opgeslagen en gedeeld.

KF 5989 def2 WEB

Veiligheid

Dus wat biedt Android 10 in termen van veiligheid? Nou, er is verbeterde encryptie om je data te beschermen, app permissie controle zodat je kunt beslissen wie toegang krijgt en ondersteuning voor biometrie (zoals vingerafdrukherkenning) in apps voor gepersonaliseerde veiligheid. In tegenstelling tot Android 8 en 9 is Android 10 een actief ondersteunde Android versie dus verwacht OS updates en beveiligingspatches om je apparaat veilig te houden.

Android 10 Module 114 Back Of Screen

Dus, hoe krijg ik dit?

De Android 10 module is een exclusief onderdeel van Heartbeat Safe. Als abonnee zul je deze module ontvangen. Wil je hier meer over weten? Bezoek de Heartbeat pagina of neem hieronder direct contact met ons op.

Android 10 Module 116 Flourish

Technische specificaties